Home » Naaktfoto » tiener in slip en bh

tiener in slip en bh

Dit is mijn vriendin, Tamara uit Bussum. Dit tiener meisje was een echte slet die graag poseerde in slip en bh. Zij vond dat geiler als helemaal naakt, en daar moest ik daar dan ook gelijk in geven. Eigenlijk is ze mijn vriendin niet meer, maar mijn ex. Maar dat terzijde. Als ze weer eens bijna naakt in haar slip en bh door het huis liep pakte ik steevast mijn camera en maakte dan naaktfoto’s van haar. Niks verkeerd aan toch? Zo’n jong tiener meisje halfnaakt door het huis zien dartelen. Ook poseerde ze gewoon naakt buiten, ze liet dan haar borsten zien, en ik maakte daar foto’s van! Maar ze had nog veel meer in haar mars, zo kon dit geil ding ook heel lekker pijpen, en dus pijpte ze mij bijna elke dag. Ook speelde ze graag met haar kutje, en stak daar dan gewoon een banaan in! Ja, ik mis Tamara best hoor. Ze was gewoon een lekker ding dat ook nog eens heel lekker kon pijpen. Ik zal zegen geniet van de naaktfoto’s van mijn ex, haar kutje, met of zonder banaan, en verspreid ze rustig over het internet.

In slip en bh

Dit tiener meisje poseerde graag halfnaakt.


Kutje met banaan

Tiener speelt met zichzelf


Naakt buiten

Mijn ex liet graag haar borsten zien.


Slip van tiener meisje

Jong tiener meisje laat haar borsten zien.


Tiener meisje pijpen

Mijn ex pijpte heel graag.

Nu direct cammen