Home » Ex-vriendin » Ex-vriendin kontlikken

Ex-vriendin kontlikken

Mijn ex-vriendin was er goed in mijn kontlikken. Zal ik je ever lekker rimmen zei ze dan, voordat je me over me heen spuit. En dan liet ik haar heerlijk aan mijn aars likken, en kwam even later lekker in haar geile pijpmondje klaar. Het was een vies geil ding die Petra de Vries uit Vlimmen. Later bleek dat ze bij iedereen aan het kontlikken was, en dat ze bekend stond om har talenten als aarslikken. Zo had ze bijna al mijn vrienden op deze geile manier gepakt want die lieten er mij foto’s van zien. Zoals ook deze die ik via een e-mail kreeg toegestuurd. Ik heb haar met de foto geconfronteerd, en er gelijk uit de deur gezet. Nu staat haar seksfoto op deze site en kan heel Nederland zien wat voor een geweldige geile kontlikster ze eigenlijk is.

Aars likken

Mijn ex likte graag aan mijn kontgat.

Nu direct cammen