Home » Ex-vriendin » Sperma in gezicht ex-vriendin

Sperma in gezicht ex-vriendin

Foto van mijn ex-vriendin met haar gezicht vol sperma gespoten. Ja Antje uit Groningen was gek op een facial en ik heb haar dan ook menigmaal helemaal ondergespoten met mijn zaad. Een cumshot op haar kont vond ze ook wel lekker of een zaadlozing over haar lekkere borsten. Maar het liefst had mijn ex het sperma in haar gezicht. Drie jaar ben ik met haar gegaan, maar ze maakte het op den duur met me uit, nog steeds om onbekende redenen? Maar goed het is niet anders. Ze is nu mijn ex-vriendin en het enigste wat ik nog van deze geile Groningse over heb zijn een stapel seksfoto’s op de computer, waaronder deze met haar gezicht ondergespoten met mijn zaad. De facial foto dus!

Cumshot in het gezicht van ex.

Mijn ex-vriendin op de foto met een facial.

Nu direct cammen