Home » pijpfoto's » Foto vriendin pijpen

Foto vriendin pijpen

Hierbij stuur ik jullie een paar foto’s van mijn vriendin aan het pijpen. Althans ze was mijn vriendin en sinds gisteren is het uit. Ze had er namelijk genoeg van om nog verder met mij te gaan, omdat ze weleens toe was aan een nieuwe vent! Dat waren haar woorden! Mijn exvriendin is dus eigenlijk een slet, en is klaar met mij, gewoon op mij uitgeneukt. Wel jammer hoor, want ze kon heel lekker pijpen, kijk maar eens goed naar de foto’s die ik destijds van haar gemaakt heb. Je ziet hoe ze lekker op mijn pik aan het zuigen is, en er zelf gewoon echt geil van wordt, een echte slet dus. Ik zal zeggen geniet van de pijpfoto’s van mijn exvriendin, dan stuur ik haar een mailtje dat ze hier nu op deze site te bewonderen valt!

Exvriendin pijpfoto

Foto van mijn vriendin aan het pijpen.


Slet pijpfoto

Op deze foto zie hoe gek deze slet op pijpen was.


Slet aan het pijpen.

Pijpfoto van mijn vriendin een echte slet.

Nu direct cammen